Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Βάσω Καλαντζή:
Γιατί με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, γιατί η εμπειρία που αποκόμισα από την αγωνιστική μου διαδρομή με οδήγησε σε πολιτικές κρίσεις και συμπεράσματα σχετικά με τις πολιτικές δυνάμεις που άσκησαν εξουσία, εξαπατώντας το λαό, εφαρμόζοντας πολιτικές ανακόλουθες με αυτά που του υπόσχονταν, εξυπηρετώντας μ’ αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα των ισχυρών.
  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, γιατί είναι πια καιρός να συναισθανθούμε το πού βρισκόμαστε και τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο, γιατί ανέρχονται οι δυνάμεις του φασισμού και πώς μπορούμε να αμυνθούμε και να διεκδικήσουμε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς πολέμους κι εκμετάλλευση, με δικαιοσύνη για τους αδύναμους και με δικαίωμα όλων στην εργασία.
  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, γιατί τα σχήματα που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές αποτελούνται από το ίδιο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε το δήμο μας σε μία από τις τελευταίες θέσεις σε όλη τη χώρα. Είναι οι ίδιοι που υποβάθμισαν το περιβάλλον, παράτησαν όλα τα δημόσια κτίρια, έβαλαν πλάτη και στήριξαν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας, στήριξαν τις ιδιωτικοποιήσεις (νερό Ερυμάνθου, διαχείριση απορριμμάτων).  Είναι αυτοί που ενώ μάχονται αλλήλους για τα ανύπαρκτα προγράμματά τους, υπόσχονται ανάπτυξη, έργα, θέσεις εργασίας. Είναι αυτοί που υπόσχονται λίμνες, αλλά αφήνουν τον Πύργο να βρωμάει από το μονοροϊκό σύστημα αποβλήτων. Είναι αυτοί που ενώ κατηγορούν τον δήμαρχο για φανφαρόνικες εκδηλώσεις, συμμετέχουν σ’ αυτές ενθουσιωδώς.
  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για να παλέψουμε μαζί για: ένα δήμο καθαρό, με ισομερή ανάπτυξη στην πόλη και τα χωριά. Ένα δήμο που θα σέβεται το περιβάλλον με μείωση των αστικών αποβλήτων, με ουσιαστική λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών, με αποκομιδή των αγροτικών αποβλήτων. Ένα δήμο με δημόσια διαχείριση στην ύδρευση και στα απορρίμματα. Ένα δήμο με σωστά στελεχωμένες κοινωνικές υπηρεσίες για όσους τις έχουν ανάγκη. Ένα δήμο με δημόσια παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, με ασφαλή και ενεργειακά κτίρια για τους μαθητές. Ένα δήμο που θα χρησιμοποιεί τα δικά του μέσα και δεν θα πληρώνει υπέρογκα ποσά στους εργολάβους.
  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, γιατί τώρα ο γειτονικός μας Δήμος με δήμαρχο τον Πελετίδη έχει δείξει στους πολίτες τι σημαίνει να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον.
  • ΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γιατί μόνο με πρόγραμμα και αγώνα μπορούμε να αλλάξουμε το δήμο μας. Τόσα χρόνια που αναθέταμε σε πεφωτισμένους δημάρχους το μέλλον του δήμου, είδαμε τα αποτελέσματα. Τι περιμένουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου