Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Θοδωρής Λάμπρος:
Γιατί με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Πολλοί είναι οι φίλοι, γνωστοί αλλά και απλοί άνθρωποι που με βλέπουν στο δρόμο και με ρωτούν γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Πύργου.
*Αποφάσισα λοιπόν να συμμετέχω με την Λαϊκή Συσπείρωση γιατί είμαι Αριστερός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό να συμμετέχει στα φεστιβάλ της ΚΝΕ υλοποιώντας πολιτιστικές δραστηριότητες
*Γιατί ο αγαπημένος μου παππούς ήταν κομμουνιστής και με έμαθε από μικρό να αγωνίζομαι για μια καλύτερη κοινωνία όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις αλλά κοινωνική δικαιοσύνη και ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους
*Γιατί το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που λέει ωμά την αλήθεια στον απλό λαό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα αλλά και αυτά που πρόκειται να έρθουν αν δεν ρίξει μαύρο στα υπόλοιπα μεγάλα κόμματα που καλλιεργούν αυταπάτες και φρούδες ελπίδες στους Έλληνες.
*Γιατί το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει παρεκκλίνει από τις θέσεις του στα 100 χρόνια ζωής του. Σταθερό και αταλάντευτο στις αρχές και τα ιδανικά του παλεύει για ένα καλύτερο αύριο στη χώρα που είναι δέσμια των μνημονιακών κυβερνήσεων και των σκληρών πολιτικών που εφάρμοσαν τα τελευταία χρόνια.
*Γιατί το ΚΚΕ είναι κοντά στα προβλήματα των απλών ανθρώπων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των μικρομεσαίων αγροτών, των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων που βιώνουν όσο ποτέ άλλοτε στο πετσί τους την σκληρή οικονομική κρίση.
Σήμερα είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη οι πολίτες να εμπιστευθούν το ΚΚΕ και να το υποστηρίξουν με την ψήφο τους ώστε να ενισχυθεί στη Βουλή και να αποτελέσει το ισχυρό ανάχωμα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των μεγάλων κομμάτων συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ που εφάρμοσαν τις σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές της Ε.Ε., των δανειστών και του Δ.Ν.Τ.
*Ενισχύουμε το ΚΚΕ με την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές για να δυναμώσουμε τη φωνή του μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο.
*Ενισχύουμε το ΚΚΕ στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για να υπάρξει μια εναλλακτική φωνή και πρόταση απέναντι στους πολίτες της Ηλείας που έχουν χορτάσει χρόνια τώρα από τα παχιά «θα» από τους εκάστοτε Δημάρχους και τις πολιτικές που ακολουθούν με αποτέλεσμα ο νομός μας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης.
Τώρα είναι η ώρα που το ΚΚΕ πρέπει να δυναμώσει και να ενισχυθεί.
Αυτό όμως για να επιτευχθεί χρειάζεται την ψήφο του λαού ειδικά σε αυτή την ζοφερή οικονομική κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου